Un elicopter s-a prăbușit pe o șosea aglomerată din SUA

Un elicopter s-a prăbușit pe o șosea aglomerată din statul american Louisiana. Aeronava a luat foc și s-a făcut scrum în doar câteva clipe. La bord se afla doar pilotul, care a murit în cumplitul accident.

Urmărește-ne peGoogle news
Un elicopter s-a prăbușit pe o șosea aglomerată din SUA
sursa foto: Știrile ProTV

A fost un adevărat noroc faptul că elicopterul nu a căzut pe mașinile aflate în trafic.

Șoferii care au văzut momentul prăbușirii elicopterului povestesc îngroziți de sperietura trasă, pentru că deși aeronava zbura destul de jos nu părea să aibă probleme.

Potrivit autorităților, la bordul elicopterului se afla doar pilotul, angajat al unei companii producătoare de materiale de construcții. Cel mai probabil, din cauza ceții pilot a coborât prea mult aeronava și a atins câteva fire de înaltă tensiune.

În doar câteva minute au ajuns la fața locului și echipele de pompieri. Traficul a fost blocat câteva ore bune, iar mii de locuințe din zonă au rămas fără curent electric din cauza firelor de înaltă tensiune rupte de elicopter.

Martorii spun că este de-a dreptul o minune că elicopterul nu a atins în cădere nicio mașină, având în vedere aglomerația de pe șosea de la ora respectivă.