Un bărbat și-a ucis prietenul, după ce l-a pus să îşi sape singur groapa, pentru că-i violase fiica: Nu va fi cercetat pentru crimă

Un bărbat din Rusia, care a descoperit că cel mai bun prieten i-a violat fiica de şase ani, şi care a decis să se răzbune, omorându-l şi îngropându-l la marginea unei păduri într-o groapă pe care chiar victima a săpat-o, scapă de acuzarea de crimă, potrivit judecătorilor, citați de Observatornews.

Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat și-a ucis prietenul, după ce l-a pus să îşi sape singur groapa, pentru că-i violase fiica: Nu va fi cercetat pentru crimă
Pixabay

Un tată devastat de durere l-ar fi forțat pe pedofilul care i-ar fi abuzat fetița în vârstă de doar 6 ani să-și sape singur mormântul, înainte de a-l înjunghia. 

Pe imaginile devastatoare fetița a putut fi auzită cum îi spunea pedofilului "Vreau să merg acasă". Chiar tatăl ei a fost cel care ar fi dat peste înregistrări din întâmplare, chiar pe telefonul prietenului Oleg Sviridov. Sfâșiați de durere, părinții au descoperit în urma unei scurte investigații că individul mai abuzase două copile, de cinci și opt ani, în regiunea rusească Samara.

Tatăl, în vârstă de 34 de ani, a recunoscut la poliție că a avut loc o luptă între el și cel care i-a abuzat fiica, dar le-a spus agenților că victima ar fi căzut singură peste lama cuțitului și astfel ar fi murit. 

Matrosov a fost judecat inițial pentru omor, dar surse apropiate cazului susțin că acuzația de crimă a fost anulată printr-o decizie importantă a judecătorilor. Astfel, tatăl fetei va fi acum urmărit penal pentru că l-a împins pe Sviridov la sinucidere, ceea ce presupune o pedeapsă mai mică decât cea pentru crimă.

Localnicii din satul Vintai au lansat o petiție pentru a cere ca bărbatul să fie achitat și scutit de închisoare după ce a recunoscut uciderea, iar documentul a ajuns la 2.500 de semnături. Totodată ei au strâns bani pentru a-i angaja acestuia un avocat.

Sursa: Observatornews.ro