„Îngerașii“ de la Victoria's Secret vor fi înlocuiți cu modele cu forme și modele transgender

Victoria's Secret intră într-o nouă eră. Celebrul brand de lenjerie intimă va înlocui modelele cu trupul lucrat, cu care ne-am obişnuit până acum, cu personalităţi cu forme sau modele transgender.

„Îngerașii“ de la Victoria's Secret vor fi înlocuiți cu modele cu forme și modele transgender

Două dintre cele mai cunoscute nume care se vor alătura noii campanii a Victoria's Secret sunt Priyanka Chopra Jonas, actriţă indiancă şi soţia artistului Nick Jonas, şi Megan Rapinoe, unul dintre căpitanii naţionalei de fotbal feminin a Statelor Unite ale Americii.

Ele vor fi noua imagine a companiei, însă nu vor defila în lenjerie intimă, ci vor oferi sfaturi şi vor vorbi despre experienţe personale în cadrul unor interviuri. Este încercarea brandului de a-şi schimba imaginea şi de a se concentra mai mult pe diversitate în viitoarele campanii.

Schimbarea majoră are loc după ce în urmă cu aproape doi ani, firma a anunţat că prezentarile de modă marca Victoria's Secret nu vor mai avea loc. Şi la trei ani după ce Ed Razek a demisionat din funcţia de director al departamentului de marketing după ce a declarat că publicul nu este interesat să vada modele transgender în lenjerie intimă.