Florin Cîțu: Protestul AUR este un atentat la sănătatea românilor, vaccinarea şi certificatul verde sunt cele mai eficiente arme împotriva virusului

Preşedintele PNL Florin Cîţu a transmis marţi, 21 decembrie, într-un mesaj pe Facebook, că protestul de la Palatul Parlamentului, împotriva introducerii certificatului COVID, este un ”atentat la sănătatea românilor”, iar ”violenţele şi vandalismele oamenilor care se află la Parlament îi pun în pericol pe românii care nu se pot proteja de Covid-19, ceea ce denotă egoism pur”.

Urmărește-ne peGoogle news
Florin Cîțu: Protestul AUR este un atentat la sănătatea românilor, vaccinarea şi certificatul verde sunt cele mai eficiente arme împotriva virusului
Foto: Florin Cîțu

Dreptul de a avea o opinie diferită este un drept pe care îl au toţi cetăţenii României, dar dreptul la viaţă prevalează, mai spune liderul liberal.

Atentat la sănătatea românilor! Violenţele şi vandalismele oamenilor care se află la Parlament îi pun în pericol pe românii care nu se pot proteja de Covid-19! Asta denotă egoism pur”, a scris Cîţu în postare.

Președintele PNL afirmă că ”vaccinarea şi certificatul verde sunt cele mai eficiente arme împotriva virusului”.

Doar aşa îi putem proteja pe cei care nu se pot apăra singuri, pe cei care se află în stare gravă din cauza COVID-19. Ca preşedinte al Senatului şi ca liberal convins, apăr dreptul de a protesta. Dar acesta trebuie să se exercite în mod paşnic şi doar în limitele Constituţiei. Dreptul de a avea o opinie diferită este un drept pe care îl au toţi cetăţenii României, dar dreptul la viaţă prevalează”, mai spune Florin Cîţu.

Reacţia preşedintelui PNL vine după ce protestul de marţi de la Parlament s-a soldat cu pătrunderea manifestanţilor în curtea Senatului şi vandalizarea mai multor autoturisme, inclusiv ale unor ambasade.