Averea cântăreței Britney Spears rămâne sub controlul tatălui său

James Spears, tatăl lui Britney Spears rămâne tutorele cântăreţei. Este decizia unui tribunal din Los Angeles.

Urmărește-ne peGoogle news
Averea cântăreței Britney Spears rămâne sub controlul tatălui său

Britney Spears e de ani de zile sub custodia tatălui ei pentru că a fost declarată incapabilă să se ocupe de finanţele ei.

Citește și: Britney Spears cere în instanță încheierea tutelei abuzive, povestind ororile pe care le trăiește de 13 ani: „Sunt traumatizată, îmi vreau viaţa înapoi“

Tatăl ei are ultimul cuvânt la orice fel de cheltuieli, dar şi în privinţa vieţii ei sentimentale. A internat-o la psihiatrie, unde a fost supusă unor tratamente împotriva voinţei ei.

Artista, în vârstă de 39 de ani, încearcă de multă vreme să convingă justiţia să o scoată de sub custodia tatălui ei, iar într-o recentă pledoarie a făcut mărturisiri şocante: a spus că se simte abuzată, umilită şi că îşi vrea viaţa înapoi.

Decizia tribunalului n-a ţinut cont de declaraţiile făcute de cântăreaţă săptămâna trecută.

Britney Spears a fost plasată sub tutelă în 2008, după ce a suferit o cădere nervoasă.

Citește și: Britney Spears le cere iertare fanilor că a pretins că viața ei este perfectă: „Mi-a fost ruşine să spun ce mi se întâmplă“

Condiţiile tutelei judiciare sunt foarte stricte şi prevăd ca deciziile care o privesc pe cântăreaţă să fie luate în majoritatea cazurilor de tatăl acesteia, Jamie Spears, cu care vedeta are o relaţie dificilă de multă vreme.