Ambasada SUA la București îl contrazice pe ministrul de Interne: Există un autovehicul avariat în timpul protestului de marți

Ambasada Statelor Unite ale Americii la București îl contrazice pe ministrul de Interne, Lucian Bode, confirmând faptul că o mașină a instituției a fost vandalizată în urma protestelor de astăzi, din curtea Parlamentului.

Urmărește-ne peGoogle news
Ambasada SUA la București îl contrazice pe ministrul de Interne: Există un autovehicul avariat în timpul protestului de marți

"Ambasada SUA confirmă faptul că un autovehicul care îi aparține a fost avariat în timpul protestului de astăzi din București. La acest moment, nu sunt disponibile informații suplimentare", a transmis, pentru HotNews.ro, Ambasada Statelor Unite la București.

Într-o declarație de presă susținută în urmă cu scurt timp, ministrul Bode afirma că că nicio mașină a corpului diplomatic nu a fost vandalizată de protestatarii care au intrat în curtea Senatului.

Nicio mașină a corpului diplomatic nu a fost vandalizată”, a fost declarația ministrului de Interne Lucian Bode, potrivit HotNews.ro.

Reacția șefului MAI a venit după ce mai multe publicații au relatat faptul că mașinile ambasadorilor Japoniei și SUA în România ar fi fost vandalizate de protestatarii sosiți la Palatul Parlamentului, acolo unde câteva sute de oameni s-au adunat încă de la primele ore ale diminieții, în încercarea de a opri adoptarea legii care prevede obligativitatea certificatului verde la locul de muncă.